Info

Lidt om mig:

Jeg er under uddannelsen . I Januar 2009 startede jeg uddannelsen, som tager ca. 2½ år.

Det kan bruges som rent velvære , afstressning, men også for at løsne spændinger i kroppen og måske tage de skavanker kroppen erhverver sig med tiden.

Healingsmassagen er en helkropsmassage med healing i forløbet.

Der startes altid med en lille samtale bl.a. omkring forløbet, hvad årsagen til skavanken og hvordan ens tilstand generalt er.

Der er flere muligheder for til forløbet.

-Hvis du er utryg ved, at ligge på en briks med kun undertøj på er du velkommen til at prøve punktenergihealingen.

-Der er muligheder for massage og healing, hvor du har tynd løst tøj på.

-Så er der massagen og healing med olie.

Kærlig hilsen

 

H.C. Thomsen

Healingsmassør

 

Find stilheden

Meditation
Øvelse

Øvelse:
Læg dig på gulvet og luk øjnene. Læg én eller begge hænder på din mave. Fokuser på din indånding og udånding, og sørg for at din kropsstilling ikke begrænser eller hæmmer din vejrtrækning. Bliv bevidst om dybden og tempoet i din vejrtrækning, dog uden at ændre nogen af delene. Prøv at trække vejret dybt nede i maven og ikke i den øverste del af brystet. Når du trækker vejret ind, skal din mave udvide sig - når du puster ud, skal din mave sænkes igen.

Anerkend, at hver indånding giver ny ENERGI og VITALITET. Hver udånding tager noget, som du gerne vil af med, fx træthed, frustration, spændinger osv., med sig ud af din krop. Se det som en mulighed for at komme af med noget af al den stress, der ophober sig, og som vi bærer rundt på, i løbet af en dag.

Hvis du kommer til at tænke på noget, mens du sidder eller ligger på gulvet, så lad være med at beskæftige dig med det. Lad blot tankerne passere. Tæl dine åndedrag - og hver gang du tænker på noget andet, tæller du forfra – jo længere du kan tælle, desto bedre er du blevet til at fokusere.

Bliv ved i 5-10 minutter i starten. Giv dig selv et par minutter til at akklimatisere, inden du langsomt kommer på benene og begynder at bevæge dig igen.

 
Lav din egen hjemmeside med mono.net